't HuisAtelier bestaat uit de volgende diensten:

Wij bieden graag het totaalpakket aan met alle 4 de diensten, maar uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor een enkele dienst.

Bouwregie, verbouwen en renoveren

Onder bouwregie verstaan wij de complete begeleiding van de verbouwing. Hierbij kunt u enerzijds denken aan het aanvragen van de omgevingsvergunningen, sloopvergunningen, asbestrapportages, het opvragen van oude tekeningen en al wat nodig is voor de opzet en voortgang van de verbouwing. Anderzijds bewaken wij uw budget en houden de gemaakte planning nauwkeurig in de gaten. Ook houden we het meerwerk, maar vooral ook het minderwerk voor u in de gaten.

Naast deze bouwregie regelen we de juiste offertes voor uw verbouwing en/of renovaties en daarmee ook de juiste vakmensen.

Ontwerp en Maattekeningen

Bij elke verbouwing horen tekeningen, berekeningen en ontwerpen. De ontwerpen maken we altijd zelf in overleg met de opdrachtgever. Dit gebeurd aan de hand van een intake gesprek waarbij alle wensen, smaken en stijlen worden doorgenomen met de opdrachtgever. Grote pijlers in onze ontwerpen zijn lichtval en comfort.

Een groot gedeelte van de bouwtekeningen wordt ook in 't HuisAtelier zelf gerealiseerd, maar het komt ook voor dat we daarvoor externe tekenstudio's inschakelen, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de verbouwing. Desgewenst dragen wij ook zorg voor de constructietekeningen en berekeningen.

Advies materialen en kleur

Door jarenlange ervaring kennen wij de markt op het gebied van sanitair, van keukens, van vloeren, van tegels en noem maar op. Wij kunnen u hierover adviseren, maar wij kunnen het ook leveren, met de juiste kortingen! U bent niet meer genoodzaakt om op uw vrije dag de ene woonboulevard na de andere af te struinen, maar u kunt vanuit uw woonkamer inspiratie opdoen door de ontwerpen en moodboards die 't HuisAtelier voor u maakt. Aan de hand daarvan maken wij een selectie van materialen, met het bijbehorende kostenplaatje. U heeft dus uiteraard ruime keus, maar u kunt daarbij door de bomen het bos blijven zien!

Kleuradvies is een van de hoofdkwaliteiten van 't HuisAtelier. Bij de selectie van kleuren wordt goed gekeken naar de uitstraling van het pand en de lichtval in de kamers. Subtiliteit is een van onze kernwoorden. We maken veelal gebruik van duidelijke kleuren, maar subtiel, dus zonder dat het schreeuwerig wordt.

Wij werken veelal met natuurlijk getinte verven. Dat wil zeggen dat het pigment van de verf gemaakt is van natuurlijke mineralen, waardoor er bij de verschillende lichtvallen ook weer verschillende kleurtinten ontstaan. Dit maakt de kleur in uw huis levendig en geeft het een extra diepte.

Inrichting en Stoffering

Stofferen is misschien wel een van de lastigste punten van de aankleding. Ga je voor contrast of juist voor een blend-in look? Ook hier kan 't HuisAtelier van grote hulp zijn want ook hiervan weten wij wat er op de markt is. Daarbij hebben wij de kwaliteit in huis om uw pand in combinatie met uw stijl en wensen goed te kunnen 'lezen'. Wij kijken naar uw smaak en wat het pand uitstraalt. Ook kijken wij naar wat u al aan bestaande inrichting heeft, waar u aan gehecht bent en hoe deze stukken het beste tot hun recht komen.