Een verbouwing is vaak een hele onderneming. Waar moet je beginnen, wat is een goede aannemer, hoe kom je aan een ontwerp, heb je een vergunning nodig? Allemaal lastige vragen waar je niet meteen antwoord op kunt vinden. En naast je fulltime baan is het regelen van een verbouwing een aanval op je vrije tijd!

't HuisAtelier is een onafhankelijk werkend orgaan dat puur in dienst staat van de opdrachtgever. Het komt op voor de rechten en bewaakt het budget van de opdrachtgever. Het is niet verbonden aan vaste bouwbedrijven of aannemers en heeft zodoende altijd meerdere offertes ter vergelijking.

Oprichtster van 't HuisAtelier is Puck Smit. Al jarenlang begeleidt zij renovaties en verbouwingen en maakt zij ontwerpen voor badkamers, keukens en gehele woonhuizen. In haar ontwerpen staat altijd het karakter van het pand centraal. In tegenstelling tot veel architecten/ontwerpers probeert zij niet haar eigen stempel op het pand te drukken, maar juist het pand zelf te laten spreken. De stijl kan daardoor variëren van klassiek tot modern en van strak tot vintage. Het samenstellen van kleuren in huis is een van haar grootste specialiteiten.

Door haar ervaring heeft zij in de loop der jaren een portfolio opgebouwd van betrouwbare bouwbedrijven en kwalitatief hoogstaande zelfstandigen. Voor elke klus is een goede vakman nodig, maar niet elke goede vakman past op elke klus. Zij weet precies wie ze voor welke opdracht moet laten offreren en welke vakman op welke plek het beste werk levert. En door haar onafhankelijkheid krijgt u altijd de beste offerte!